Google Translate

CANNA Hydro

Jarenlang beproefd
Met CANNA Hydro voeding voor cannabisplanten is CANNA baanbrekend in het kweken op substraten. Bij substraatteelt wordt aarde vervangen door een inert groeimedium. Inerte groeimediums, zoals steenwol, bevatten geen voedingsstoffen. Hydro is dé voeding voor het kweken op inerte substraten. CANNA Hydro wordt vooral gebruikt op ‘run-to-waste’ systemen; dit zijn systemen waarbij het drainwater wordt afgevoerd. CANNA Hydro is sinds jaar en dag de meest gebruikte voeding in Nederland.

Precisie kweken
Met CANNA Hydro hebben kwekers optimale controle over wat hun planten aangeboden krijgen. Het is alsof de planten zijn aangesloten op een infuus. Dit vereist meer knowhow dan het kweken op bijvoorbeeld aarde. Doordat de voedingsopname beter geregeld kan worden, kunnen ook hogere opbrengsten worden behaald. Op deze wijze kan de plant direct worden bijgestuurd als er iets fout dreigt te gaan. Het is ook belangrijk dat er zich geen schadelijke ballaststoffen bevinden in de aangeboden voeding, omdat dit direct negatieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van de plant. CANNA Hydro is uiteraard vrij van zulke stoffen.

Run-to-waste
Kweken op inerte mediums is in de tuinbouwsector van Nederland nog steeds dé manier van telen. Bij run-to-waste systemen loopt het voedingswater eenmalig langs de wortels, om vervolgens te worden afgevoerd. Dat betekent dat de voedingsoplossing de juiste samenstelling moet hebben.

Hoge opbrengsten
CANNA Hydro is een van de succesformules waarmee CANNA groot is geworden. Hydromaakt precisiekweken tot een zeer boeiend begrip. De groeiende ervaring van de kweker wordt met CANNA Hydrodoor de plant beloond met steeds vollere en dikkere toppen. Hierdoor zijn kwekers, oogst na oogst, enthousiast over hun resultaten.

Speciale HYDRO versies
CANNA heeft aparte Hydrovoedingen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een aantal specifieke cannabissoorten: de ‘Haze special’ en de ‘Roja’. Daarnaast is er, speciaal voor het Rotterdamse kraanwater, de ‘Rotterdam Special’.

Er zijn geen producten in deze categorie.
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2019. All rights reserved.