Google Translate

Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR

Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR
Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR
Scroll and tap to view images
Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR Beginners Portie Psilocybe Atlantis 9,6GR
Merk: De Heksenketel Magic Truffles
Model: TRUFF301
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €12,00
 

Aantal:        

Een utopische vrucht uit de verloren wereld. Een zeer visuele en full-colour avontuur door alle dimensies tegelijk. Aanbevolen door ervaren reizigers.

Effecten
Psilocybe Atlantis geeft je een sterke high-achtige, zeer filosofische, intens vrolijke en zeer visuele trip met een scala aan kleuren. Tijdens het eerste uur van de trip kun je je vreemd voelen; alles bij elkaar blijft de trip 4 tot 6 uur aanhouden, afhankelijk van de dosering en gevoeligheid van de gebruiker.

Oorsprong : Georgia, USA
Portie : 
9,6gram
Soort : Psilocybe Atlantis
Werkzame stof : Psilocybine

Gebruik
Dosering: Neem 10 tot 12 gram voor een kleine trip, 12 tot 16 gram voor een normale trip en 20 tot 24 gram voor grote trip. De truffels kunnen gewoon gegeten worden; ze smaken lang niet zo slecht als andere magic mushrooms. Het beste is om twee tot drie uur voor aanvang niet te eten.

Waarschuwingen
Niet innemen bij zwangerschap, borstvoeding, depressie, schizofrenie of aanverwante psychische aandoeningen en stress. Neem geen paddestoelen wanneer je jonger bent dan 18 jaar, neem geen deel aan het verkeer en combineer het niet met drugs, medicijnen of alcohol. Zorg de eerste keer dat je paddestoelen neemt, dat er iemand bij je is om op te letten en kan helpen wanneer je je bijvoorbeeld ziek of bang voelt. 

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2019. All rights reserved.