Google Translate

Atami Bloombastic 250ML

Atami Bloombastic 250ML
Atami Bloombastic 250ML
Merk: Atami Growing Supplies
Model: ATABCBLO250
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €40,00
 

Aantal:        

Bloombastic van Atami Voeding verhoogt het suikergehalte van het gewas. Hierdoor neemt het gewicht toe en wordt de geur intenser. Dit uitermate effectieve product zorgt voor dikke, compacte, zoetgeurende bloemen. Tijdens het gehele bloeistadium kan Bloombastic van Atami Voeding dagelijks als aanvulling op de reguliere basisvoeding gebruikt worden. 

Gebruik Bloombastic van Atami met name de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase - en afrijpfase - voor een optimaal resultaat. Als dosering kun je 0,5 tot 1,0 ml per liter voedingswater aanhouden. Dit product is zeer goed te gebruiken bij het kweken op aarde, hydro en kokos en geschikt voor alle irrigatie en/of bevloeiingssystemen. 

Bloombastic  is rijk aan mineralen, waaronder fosfor en kalium. Daarnaast heeft Bloombastic een enzymmatige werking waardoor het stressvoorkomend en herstellend voor de plant werkt. Bloombastic van Atami Voeding bestaat onder meer uit Potassium Phosphate, Potassium Hydroxide, Phosphoric Acid, Iron EDTA, Phosphorus Pentaoxide en Clay mineral.

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2019. All rights reserved.