Google Translate

Stacker² 20 CAPSULES

Stacker² 20 CAPSULES
Stacker² 20 CAPSULES
Scroll and tap to view images
Stacker² 20 CAPSULES Stacker² 20 CAPSULES Stacker² 20 CAPSULES Stacker² 20 CAPSULES
Model: STACK020
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €11,50
 

Aantal:        

Ephedra free!!

Stacker 2 is speciaal gefabriceerd voor mensen die overgevoelig zijn voor ephedra, of het soms onrustige gevoel dat dit kan veroorzaken willen vermijden. De stof ephedra is vervangen door synephedrine. Deze stof is heel erg gerelateerd aan ephedra, maar zorgt niet voor het onrustige gevoel wat veel mensen krijgen bij ephedragebruik

Rustig afslanken? Stacker 2 stimuleert de vetverbranding op een natuurlijke manier. Het zorgt voor een remming van de eetlust en geeft een gedoseerde energie. Wanneer je op dieet bent, eet je vaak minder waardoor je ook minder energie hebt. Stacker 2 zorgt ervoor dat je je energie behoudt en zelfs meer energie krijgt. 

Gebruik Stacker 2 dus ter ondersteuning van je dieet en je zult merken dat je sneller resultaten boekt.

EFFECTEN
Stacker 2 zorgt voor een verhoging van de voedselvertering, geeft veel energie en laat het hongergevoel verdwijnen.
Door een uitgekiende samenstelling van synephedrine, kolanoot, witte wilgenbast en chromium-picolinaat is Stacker 2 in staat de vetstofwisseling te stimuleren en u te laten afvallen zonder u met een hongergevoel te laten rondlopen.

GEBRUIK
1 capsule per dag voor het eten. Om de kans op bijwerking te verminderen kunt u bij het afslanken het on-off schema volgen: 5/6 weken Stacker 2 gebruiken, 2/3 weken pauze, dan weer 5/6 weken Stacker 2, etcetera. U kunt Stacker 2 ook gebruiken ter verlichting van de luchtwegen, en voor het bevorderen van de stofwisseling.

INGREDIENTEN
Kolanoot, yerba mate, Cassia mimosoides extract, witte wilgenbast, cafeïne, Tri-GuggLyptoiden complex bestaande uit groene thee, guggulsterone en gymnema.

WAARSCHUWING
Gebruik geen Stacker 2 indien u last heeft van hoge bloeddruk, bij hartproblemen, zwangerschap of indien u diabetisch bent. Gebruik Stacker 2 niet langer dan twee maanden achter elkaar.

VERZENDRESTRICTIES
Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in jouw land.

 

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2018. All rights reserved.