Google Translate

Happy Caps ; Lounge-E

Happy Caps ; Lounge-E
Happy Caps ; Lounge-E
Scroll and tap to view images
Happy Caps ; Lounge-E Happy Caps ; Lounge-E
Merk: HAPPY CAPS : Stimulate Your Body And Mind
Model: HAPCAPS004
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €7,00
 

Aantal:        

De Lounge-E dankt zijn naam aan het feit dat je er even rustig bij wilt gaan chillen. De capsules bevatten Mitragyna speciosa extract. Dit staat beter bekend als Kratom, een psychoactief kruid afkomstig uit Azië dat zowel ontspannend als stimulerend kan werken. Het heeft een positief effect op je gesteldheid en humeur, je voelt je aangenaam kalm en kan zo makkelijker de alledaagse zorgen van je af zetten.

Het grote voordeel van Lounge-E ten opzichte van andere ontspannende middelen is dat je er niet uitsluitend loom van wordt. Het verlicht stress en ontspant maar kan je tegelijkertijd ook gestimuleerd en energiek laten voelen, zodat je ondanks het relaxte gevoel toch zin kan hebben om iets te doen.

Van alle Happy Caps geeft Lounge-E het meest rustgevende effect. Niet bedoeld voor op een party, maar wel voor een avondje thuis op de bank, alleen, met je geliefde of met een klein groepje vrienden.

Gebruik
Neem 1 tot 2 capsules in op een lege maag en met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Ingrediënten
Samenstelling per 1 capsule: mitragyna speciosa extract (100 mg), theobromine (70 mg), magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule). 

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2018. All rights reserved.