Google Translate

Happy Caps ; Sex-E

Happy Caps ; Sex-E
Happy Caps ; Sex-E
Scroll and tap to view images
Happy Caps ; Sex-E Happy Caps ; Sex-E
Merk: HAPPY CAPS : Stimulate Your Body And Mind
Model: HAPCAPS006
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €7,00
 

Aantal:        

Sex-E bestaat uit een uitgebreide mix van ingrediënten die er voor zorgen dat je seksbeleving nog intenser wordt. De formule bestaat voor een deel uit wereldberoemde afrodisiaca als Spanish Fly en Horny Goat Weed. Sex-E verbeterd je stemming en versterkt je lustgevoelens.

De bloedvaten naar de genitaliën worden wijder, zodat de bloedtoevoer verbetert. Ten slotte beschik je bij gebruik van deze afrodisiaca ook over een beter uithoudingsvermogen. Ervaar de liefdesdaad als nooit tevoren.

Sex-E is de meest toegankelijke van de Happy Caps. Ook mensen die niet gewend zijn aan het gebruik van stimulerende middelen kunnen zonder problemen een capsule Sex-E innemen.

De naam geeft het het gebruik al aan; Sex-E wordt aanbevolen voor een romantische (of juist wilde) nacht samen met je geliefde. Een verpakking bevat genoeg capsules voor twee.

Gebruik
Neem 1 tot 2 capsules in met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Ingrediënten
Samenstelling per 1 capsule: l-arginine (250 mg), gaba (225 mg), cinidium (125 mg), epimedium grandiflorum (100 mg), xanhtroparmelia scabrosa (50 mg), magnesiumstearaat, hydroxypropylmetylcellulose (vegacapsule).

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2018. All rights reserved.