Google Translate

CANNA COCO A&B 1L

CANNA COCO A&B 1L
CANNA COCO A&B 1L
Merk: CANNA; The Solution For Growth And Bloom
Model: CACOAB01000
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €15,00
 

Aantal:        

CANNA Coco A&B is plantenvoeding gemaakt voor de kokossubstraten Coco Professional en Coco Professional Plus. Met deze kweekmethode kun je goede resultaten behalen – ook als beginnende kweker.

Plantenvoeding voor kokossubstraat
Met Coco A&B zorg je voor de juiste voedingsstoffen voor groente en snelgroeiende planten. Het kokossubstraat neemt de plantenvoeding samen met het voedingswater op, vergelijkbaar met een spons. Dit maakt CANNA COCO een relatief eenvoudig kweeksysteem, geschikt voor beginnende kwekers.

Eén voedingsproduct
Bij andere productlijnen bieden we aparte plantenvoeding voor de groei- en bloeifase. Als je kweekt op het COCO kokossubstraat is dat niet nodig. In het begin houdt het kokossubstraat de bloei-elementen uit de voeding vast. Geleidelijk raakt het substraat hiermee verzadigd, waardoor deze voedingsstoffen beschikbaar komen als de plant gaat bloeien. Omdat stoffen in geconcentreerde vorm met elkaar reageren, meng je voor gebruik water met Coco A en Coco B.

Kweken met CANNA Coco A&B?
CANNA COCO plantenvoeding en substraten zijn te koop bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken in Nederland. Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt. Ga je kweken met kokos, bekijk dan zeker even onze COCO Infopaper. Met onze voedingscalculator kun je een voedingsschema opstellen.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voor gebruik de fles goed schudden;
Voedingsvat vullen met kraanwater;
Voeg CANNA Coco A&B voeding in de verhouding van
1:250 toe aan het voedingsvat, 40 ml A en 40 ml B per 10 liter;
Eerst CANNA Coco A toevoegen aan het voedingsvat;
Dan goed doorroeren;
Vervolgens CANNA Coco B toevoegen aan het voedingsvat;
Nogmaals goed doorroeren en de oplossing een paar uur laten staan;
De EC-waarde van CANNA COCO opgelost in het kraanwater ligt dan tussen 1.2 – 2.3 mS (= EC-waarde van het concentraat + EC-waarde van het kraanwater);
Aanbevolen pH-waarde: 5.2 – 6.2; 
Bij intensieve teelt de planten 1-3 maal per dag van deze voeding voorzien en ervoor zorgdragen dat er een drainage is tussen 10% en 20% is. Over het algemeen betekent dit 4-6 liter voeding per m² per dag. 

Overige aanwijzingen
CANNA COCO voeding is in tegenstelling tot andere (CANNA) meststoffen geschikt voor de groei- en de bloeifase
A&B concentraat nooit puur met elkaar vermengen. Er ontstaat dan onoplosbare verbindingen die niet door de plant kunnen worden opgenomen 
Vorstvrij, gesloten en donker bewaren (UV-licht breekt de in de voeding aanwezige chelaten af) 
Buiten bereik van kinderen houden 

Waarborgen / Garanties 
CANNA werkt uitsluitend met hoogwaardige zuivere voedingsstoffen en chelaten, die direct en volledig opneembaar zijn voor de plant. 
De doseerflacon is vervaardigd uit 100% Polyethyleen (PVC- en cadmiumvrij), een gemakkelijk afbreekbaar kunststof die tevens recyclebaar is.

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2019. All rights reserved.