Google Translate

HEKS AUTO AMNESIA GOLD

HEKS AUTO AMNESIA GOLD
HEKS AUTO AMNESIA GOLD
Scroll and tap to view images
HEKS AUTO AMNESIA GOLD HEKS AUTO AMNESIA GOLD HEKS AUTO AMNESIA GOLD HEKS AUTO AMNESIA GOLD HEKS AUTO AMNESIA GOLD HEKS AUTO AMNESIA GOLD
Merk: De Heksenketel Cannabis Seeds
Model: HEKS0025
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €8,00
 

Beschikbare opties:


* Aantal Zaden:

Aantal:        
Amnesia Gold AUTO is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft onze Auto Amnesia Gold een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.
 
Naam HEKS Amnesia Gold AUTO
Hoeveelheid 1
THC 19%
CBD Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek Nee
Opbrengst buitenkweek 15 - 35 gram per gedroogde plant
Hoogte binnenkweek Nee
Hoogte buitenkweek 40 – 90 cm
Bloeiperiode Autoflowering
Oogstmaand 8 weken na ontkiemen
Genetische achtergrond Amnesia X Ruderalis
Sativa - Indica Ruderalis mix

Details
Amnesia Gold AUTO is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft deze Auto Amnesia Gold een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.

Herkomst
Amnesia Gold AUTO is het resultaat van jarenlang kweken, kruisen en verbeteren. Het is één van de bekendste en heftigste Haze soorten ter wereld. Amnesia dankt haar naam aan het feit dat ze geheugenverlies zou veroorzaken.

Kweekeigenschappen
Amnesia Gold AUTO is geschikt voor alle klimaten en waar je dus ook bent, je kunt haar goed buiten kweken. Omdat ze zo snel groeit, is het verstandig om haar bij te voeden en moet je zorgen voor genoeg ruimte. Pas wel op voor overbemesting. De bloeiperiode van Amnesia Gold AUTO is ongeveer 9 weken, daarna kun je haar oogsten.

Effect en smaakbeleving
Bereid je voor op een heftige smoke! De Amnesia Gold AUTO is niet bedoeld voor watjes, want het effect is extreem. Je kunt dit effect het best omschrijven als een uitzinnige trance waarvan je helemaal uit je bol gaat. Je wordt er enorm stoned van met een psychedelische high. Na de eerste hijsjes is het effect al merkbaar. De geur van Amnesia Gold AUTO is bijzonder kruidig, zoet en muskusachtig. Op medisch gebied wordt Amnesia Gold AUTO gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
  • Muskusachtige smaak en geur
  • Extreem heftig effect met kans op geheugenverlies

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2018. All rights reserved.