Google Translate

Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR

Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR
Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR
Scroll and tap to view images
Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR Light Portie Psilocybe Mexicana A 15GR
Merk: De Heksenketel Magic Truffles
Model: TRUFF202
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €15,00
 

Aantal:        

De Psilocybe mexicana is ook bekend onder de truffelnaam of "Flesh of the Gods". Hij ziet er anders uit en smaakt ook zeker anders dan andere psychoactieve paddestoelen. Mexicana veroorzaakt een psychedelische, meer filosofische, blije en licht visuele trip ervaring. 

Oorsprong : Mexico
Portie : 15gram
Soort : Psilocybe Mexicana A
Werkzame stof : Psilocybine

De "Psilocybe Mexicana", afkomstig uit Colima (Mexico). 
De Azteken dragen deze paddestoel op handen en voeten en noemen haar ook wel 'Teonanacatl", oftewel "Vlees van God". 
In 1956 werd de soort herontdekt door Roger Hein en werd deze gebruik door Dr. Albert Hoffman toen hij voor de eerste keer de aanwezige hallucinogenen ontdekt.

Deze hallucinogenen zijn onder andere psilocybine en psilocine (vandaar de bijnaam 'vlees van de goden'); beiden zijn tryptaminederivaten en erg verwant met de neurotransmitter serotonine.

Effecten
Mexicana geeft je een feest van kleuren en high-achtige, filosofische, vrolijke en licht visuele trip. Je voelt je goddelijk, alsof je door je eigen lichaam reist. Tijdens het eerste uur van de trip kun je je vreemd voelen; alles bij elkaar blijft de trip 4 tot 6 uur aanhouden, afhankelijk van de dosering en gevoeligheid van de gebruiker.

Gebruik
Dosering: Neem 10 tot 12 gram voor een kleine trip, 12 tot 16 gram voor een normale trip en 20 tot 24 gram voor grote trip. De truffels kunnen gewoon gegeten worden; ze smaken lang niet zo slecht als andere magic mushrooms. Het beste is om twee tot drie uur voor aanvang niet te eten.

Waarschuwingen
Niet innemen bij zwangerschap, borstvoeding, depressie, schizofrenie of aanverwante psychische aandoeningen en stress. Neem geen paddestoelen wanneer je jonger bent dan 18 jaar, neem geen deel aan het verkeer en combineer het niet met drugs, medicijnen of alcohol. Zorg de eerste keer dat je paddestoelen neemt, dat er iemand bij je is om op te letten en kan helpen wanneer je je bijvoorbeeld ziek of bang voelt

Bewaren
Verse truffels zoals Tampanensis en Mexicana bevatten ongeveer 70% water en kunnen maximaal drie weken in de koelkast bewaard worden. 
Drogen is eenvoudig: leg de truffels op een paar kranten in een warme kamer. Met een ventilator kun je het proces versnellen. Bewaar de gedroogde variant in een doosje, of in een luchtdicht zakje, op een koele, donkere en droge plaats (maar niet de koelkast). Na zes maanden zullen ze in sterkte verminderen. 

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2019. All rights reserved.