Google Translate

HEKS CHERRY GRAPEFRUIT

HEKS CHERRY GRAPEFRUIT
HEKS CHERRY GRAPEFRUIT
Scroll and tap to view images
HEKS CHERRY GRAPEFRUIT HEKS CHERRY GRAPEFRUIT HEKS CHERRY GRAPEFRUIT HEKS CHERRY GRAPEFRUIT HEKS CHERRY GRAPEFRUIT HEKS CHERRY GRAPEFRUIT
Merk: De Heksenketel Cannabis Seeds
Model: HEKS0020
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €6,00
 

Beschikbare opties:


* Aantal Zaden:

Aantal:        
Cherry Grapefruit is ontstaan uit een kruising tussen de welbekende White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel en door van al deze soorten de beste eigenschappen mee te geven, hebben we een super soort gecreëerd. 
 
Naam HEKS Cherry Grapefruit
Hoeveelheid 1
THC 20%
CBD Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek 350 - 450 gram per m2
Opbrengst buitenkweek 350 – 400 gram per gedroogde plant
Hoogte binnenkweek 90 – 150 cm
Hoogte buitenkweek 120 – 250 cm
Bloeiperiode Ongeveer 9 weken
Oogstmaand Oktober
Genetische achtergrond Chemdawg X Sour Diesel X OG Kush X White Widow
Sativa - Indica 40% Sativa 60% Indica


Details
Cherry Grapefruit is ontstaan uit een kruising tussen de welbekende White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel en door van al deze soorten de beste eigenschappen mee te geven, hebben we een super soort gecreëerd.

Herkomst
De fruitige Cherry Grapefruit is voor 40% Sativa en 60% Indica. Deze unieke soort is een kruising tussen de legendarische White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel. Ze heeft van al deze planten de beste eigenschappen meegekregen. Het is dus niet gek dat de Cherry Grapefruit erg populair is in Canada en de Verenigde Staten. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat Cherry Grapefruit de hele wereld veroverd. 
Op medisch gebied staat Cherry Grapefruit bekend om haar spierontspannende en pijnstillende werking.

Kweekeigenschappen
Dankzij de invloed van White Widow is Cherry Grapefruit een plant die gemakkelijk te kweken is en een hoge opbrengst heeft. Dankzij de Indica invloeden bloeit en groeit de Cherry Grapefruit snel. Tijdens de bloeiperiode kunnen sommige planten paarse, rode en blauwe kleuren vertonen, die erg intens kunnen worden, vooral wanneer ze buiten gekweekt worden in landen met een kouder klimaat. De plant kan erg hoog worden, dus dit moet je tijdens het kweken onder controle proberen te houden.

Effect en smaakbeleving
Cherry Grapefruit is een samenstelling van verschillende smaken. Ze heeft smaak meegekregen van OG Kush, Chemdawg en Sour Diesel. Cherry Grapefruit is een Sativa dominante spice mix met afgeronde geuren en een extreem fruitige smaaksensatie. Na het roken ervaar je een ware headbuzz, maar toch ook geheel lichamelijke ontspanning. Het Skunk gedeelte zorgt ervoor dat je goed gehumeurd wordt, terwijl het Indica deel je lichaam probeert te mobiliseren.

Unieke eigenschappen

  • Extreem fruitig
  • Heerlijke headbuzz en lichamelijk ontspanning

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness

stellar-eyewitness
 
S.W.I.M. creative work at a high intensity level
 
 
© De Heksenketel B.V. - Sluis, The Netherlands 2018. All rights reserved.