Wagen

HEALTH DISCLAIMER

HEALTH DISCLAIMER

DEHEKSENKETEL.COM GEEFT GEEN MEDISCH ADVIES

Alle inhoud op de website DEHEKSENKETEL.COM, inclusief tekst, afbeeldingen, audio of andere formaten, is uitsluitend voor informatieve doeleinden gemaakt.

DEHEKSENKETEL.COM bevat bronnen over vele medische en niet-medische onderwerpen, er wordt echter geen enkele garantie gegeven dat de informatie accuraat is. Er is absoluut geen garantie dat enige verklaring die in een artikel, blogpost, productbeschrijving of enig ander soort inhoud op de website DEHEKSENKETEL.COM, die betrekking heeft op medische zaken, waar, juist, nauwkeurig of actueel is. Zelfs als een verklaring over geneeskunde accuraat is, kan het zijn dat deze niet van toepassing is op jou of jouw symptomen.

De medische informatie op DEHEKSENKETEL.COM is in het beste geval van algemene aard en kan niet in de plaats komen van het advies van een gediplomeerd medisch deskundige (bijvoorbeeld een gediplomeerd arts/arts, verpleegkundige, apotheker/chemicus, etc.). DEHEKSENKETEL.COM is geen arts.

DEHEKSENKETEL.COM is niet verantwoordelijk voor eventuele links naar educatieve inhoud naar andere websites, DEHEKSENKETEL.COM is ook niet verantwoordelijk voor de claims van externe websites en onderwijs bedrijven.

Geen van de individuele bijdragers, systeembeheerders, ontwikkelaars, sponsors van DEHEKSENKETEL.COM of iemand anders die verbonden is met DEHEKSENKETEL.COM kan enige verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten of gevolgen van een poging om de informatie op deze website en/of haar gelieerde ondernemingen te gebruiken of over te nemen.

Niets op DEHEKSENKETEL.COM of opgenomen in een project van DEHEKSENKETEL BV, mag worden opgevat als een poging om een medisch advies te geven of op een andere manier de praktijk van de geneeskunde te beoefenen.

Als jij of een andere persoon een medisch probleem ondervindt, moet je je zorgverlener raadplegen of een andere professionele medische behandeling zoeken. Negeer nooit professioneel medisch advies en wacht ook nooit te lang met het zoeken daarvan vanwege iets dat je op deze website of in gelinkt materiaal hebt gelezen. Als je denkt dat je een medisch noodgeval hebt, bel dan onmiddellijk je arts of de hulpdiensten.

De meningen en standpunten die op deze en website en blog worden geuit hebben geen relatie met die van een ziekenhuis, gezondheidspraktijk of andere instelling.

Vertrouwen op informatie van DEHEKSENKETEL.COM medewerkers, DEHEKSENKETEL.COM Social Media kanalen, gelinkte bronnen op deze website, of anderen die op de website worden vertegenwoordigd door DEHEKSENKETEL.COM uitnodigingen of andere bezoekers en/of gebruikers van de website, is uitsluitend op eigen risico.